NYHETER

Glaskedjan – Öppnar i Falun!

MARS 2018

Glaskedjan kommer från och med imorgon 1 mars att finnas på Gjutaregränd 4 i Falun. Det är G-M Glas AB som öppnar i Falun. Vi önskar G-M Glas lycka till! Glaskedjan startades 2010 och har sedan dess vuxit konstant. Idag finns Glaskedjan på över 70 platser runtom i Sverige och är därmed landets största kedja inom traditionella glasmästeritjänster. Kedjan är ett för glasbranschen unikt samarbete lokala glasmästerier emellan. Samarbetet drivs i form av ett aktiebolag där företagen blir delägare och på så vis får såväl beslutanderätt som del i Glaskedjans resultat. Gentemot slutkunden, t.ex. bilägaren, har alla kvar sitt lokala … Läs mer om Glaskedjan – Öppnar i Falun!

Glaskedjan – Nu i Järfälla!

SEPTEMBER 2017

Glaskedjan finns från och med 21 september även i Järfälla. Det är Glaskedjan i Uppsala som öppnar bilglasmästeri i Järfälla. Ni hittar dem på Spjutvägen 5B. Vi hälsar Glaskedjan i Järfälla varmt välkomna till Glaskedjan! Glaskedjan startades 2010 och har sedan dess vuxit konstant. Idag finns Glaskedjan på snart 70 platser runtom i Sverige och är därmed landets största kedja inom traditionella glasmästeritjänster. Kedjan är ett för glasbranschen unikt samarbete lokala glasmästerier emellan. Samarbetet drivs i form av ett aktiebolag där företagen blir delägare och på så vis får såväl beslutanderätt som del i Glaskedjans resultat. Gentemot slutkunden, t.ex. bilägaren, … Läs mer om Glaskedjan – Nu i Järfälla!

Glaskedjan – Lidköping nästa!

SEPTEMBER 2017

Glaskedjan finns från och med 11 september även i Lidköping. Det är Glaskedjan i Skara som öppnar glasmästeri i Lidköping. Ni hittar dem på Skogvaktarvägen 3. Vi hälsar Glaskedjan i Lidköping varmt välkomna till Glaskedjan! Glaskedjan startades 2010 och har sedan dess vuxit konstant. Idag finns Glaskedjan på snart 70 platser runtom i Sverige och är därmed landets största kedja inom traditionella glasmästeritjänster. Kedjan är ett för glasbranschen unikt samarbete lokala glasmästerier emellan. Samarbetet drivs i form av ett aktiebolag där företagen blir delägare och på så vis får såväl beslutanderätt som del i Glaskedjans resultat. Gentemot slutkunden, t.ex. bilägaren, … Läs mer om Glaskedjan – Lidköping nästa!

Glaskedjan – Växer i Skåne!

SEPTEMBER 2017

Glaskedjan finns från och med 1 september även i Örkelljunga. Det är Glaskedjan i Ängelholm/Villans Glas AB som för vidare traditionen i Örkelljunga genom att öppna glasmästeri i lokaler som tidigare inrymde Örkelljunga Glasmästeri. Ni hittar dem på Hammarsmedsgatan 3A. Vi hälsar Glaskedjan i Örkelljunga varmt välkomna till Glaskedjan! Glaskedjan startades 2010 och har sedan dess vuxit konstant. Idag finns Glaskedjan på snart 70 platser runtom i Sverige och är därmed landets största kedja inom traditionella glasmästeritjänster. Kedjan är ett för glasbranschen unikt samarbete lokala glasmästerier emellan. Samarbetet drivs i form av ett aktiebolag där företagen blir delägare och på … Läs mer om Glaskedjan – Växer i Skåne!

Glaskedjan – Välkommen Trosa!

JUNI 2017

Glaskedjan finns från och med idag, 19 juni, även i Trosa. Det är EH Autoglas AB som går med i Glaskedjan. Ni hittar dem på Industrigatan 6 i Trosa. Vi hälsar Elias och EH Autoglas AB varmt välkomna till Glaskedjan!   Glaskedjan startades 2010 och har sedan dess vuxit konstant. Idag finns Glaskedjan på snart 70 platser runtom i Sverige och är därmed landets största kedja inom traditionella glasmästeritjänster. Kedjan är ett för glasbranschen unikt samarbete lokala glasmästerier emellan. Samarbetet drivs i form av ett aktiebolag där företagen blir delägare och på så vis får såväl beslutanderätt som del i … Läs mer om Glaskedjan – Välkommen Trosa!

NYHETER OCH PRESS INFO

Glaskedjan – Öppnar i Falun!

Glaskedjan kommer från och med imorgon 1 mars att finnas på Gjutaregränd 4 i Falun. Det är G-M Glas AB … Läs mer

Glaskedjan – Välkomnar Upplands Väsby!

Glaskedjan finns från och med 1 februari även i Upplands Väsby. Det är Patricks Glas AB som går med i … Läs mer

Glaskedjan – Nu i Järfälla!

Glaskedjan finns från och med 21 september även i Järfälla. Det är Glaskedjan i Uppsala som öppnar bilglasmästeri i Järfälla. … Läs mer


Fler nyheter...